Tandlægeskræk

Vil du overvinde din tandlægeskræk – så er hypnose din mulighed, for at begynde en rejse mod en sundere mund og et smukt smil


🌟 Er du en af dem, der føler angsten og ubehaget, lige så snart beskeden fra tandlægen tikker ind på din telefon eller på din mail, så er hypnose mod tandlæge skræk sikkert noget for dig.


🌟 Hypnose kan være den nøgle, der åbner døren, til en langt behageligere tandlæge oplevelse, og hypnosen kan ofte fjerne angsten helt.


🌟 Tandlægeskræk er en helt almindelig udfordring, som ca. 36% af den danske befolkning lider af, og hvis ikke man passer sine tænder, kan det have vidtgående konsekvenser, dels for vores tænder, men også for vores generelle helbred. Tandlægeskrækken forhindrer os i at modtage den meget nødvendige tandpleje.


🌟 Hypnose afhjælper tandlægeskræk på en effektiv og naturlig måde og kan hjælpe dig med at genoprette et godt forhold til din tandlæge.


🌟 Hypnosen skaber en afslappet og fokuseret tilstand, hvor man arbejder med de traumer eller dårlige oplevelser, som har skabt din tandlægeskræk, og gennem hypnosen, kan du lære at ændre dine negative tanker og reaktioner til en langt mere konstruktiv og positiv respons. En tilstand hvor din krop og dit sind er roligt, balanceret og positivt stemt overfor den kommende tandbehandling, hvilket vil give dig en stressfri oplevelse næste gang du sætter dig i tandlægestolen


Fordelene ved hypnose er altså:


💡 Du reducerer angst og frygt, hypnosen beroliger dit sind og lindere den frygt, der opstår bare ved at tænke på at gå til tandlæge.


💡 Du får ændret de negative associationer, så du kan omprogrammere dine tanker og følelser om tandlægebesøget, en forandring der for de fleste er permanent (nogle har brug for flere behandlinger).


💡 Gennem hypnosen opbygger du tillid til din tandlæge, så du kan få ro under behandlingen, så du kan samarbejde med tandlægen, om den nødvendige behandling.


Husk at mundsundhed er meget mere end bare et flot smil.