Nåleskræk/Trypanofobi

Skal du vaccineres??

Hvad er nålefobi?

Nålefobi er en specifik fobi der ofte viser sig, ved panisk angst over for sprøjter og/eller injektioner

Den tekniske betegnelse for denne fobi er trypanofobi.

Nålefobi er anerkendt som en reel lidelse, og oftest starter denne fobi i børneårene, idet børn stifter bekendtskab med vaccinationer eller andre injektioner tidligt i barndommen.

Denne angst fortsætter, for mange op i voksenårene – nogen kommer over det via rationel tænkning, mens andre er dybt traumatiserede

Gør noget ved din nålefobi.

Når du er bange for nåle, vil de fleste der lider af nålefobi, gøre alt for at undgå behandling hos læge eller på hospitalet, hvilket i nogle tilfælde kan have alvorlige konsekvenser.

Mange lægemidler kræver brug af nåle og kanyler, feks. I forbindelse med blodprøvetagning osv…

Er du en af dem der er angst for nåle, så vil du helt sikkert sidde med følelsen af, at bare tanken om at skulle stikkes med en nål, kan afholde dig fra et besøg i sundhedsvæsnet- Det kan være at du fravælger at gå til egen læge, til tandlæge eller på sygehuset, - det at undgå behandling, kan i værste fald føre til forværring af din sygdom

Typisk tegn på nåleskræk

Hvis du har nåleskræk, vil du helt sikkert opleve, at angsten viser sig ved hjertebanken, ukontrollable svedeture, svimmelhed og i nogen tilfælde også åndedrætsbesvær, som dog i de fleste tilfælde kan kontrolleres ved åndedrætsøvelser.

Bliv fri for din nåleskræk med hypnose

Som tidligere skrevet, er Trypanofobi/angst for nåle, en angst der er oftest er grundlagt i de tidlige barneår.

I hypnosen er der mulighed for at ændre denne programmering, sådan at du igen har mulighed for at besøge egen læge og sundhedsvæsnet generelt.

Jeg vil guide dig, og gøre dig fri af den ubevidste angst, det typisk ligger bag din nålefobi, og i hypnosen indlæres en ny og mere rationel tilgang til nåle og vaccinationer

I hypnose bliver du ikke konfronteret med din angst, men vi går bagom de negative hændelser og ændrer den til en mere positiv tilgang, hvorved du bliver angsten kvit.

Du har mulighed for at booke en tid via linket her

Del siden